ALHAMBRA Studio

Alhambra është një studio projektimi arkitektonik dhe inxhinierik me 
qendër ne Tiranë.

Alhambra studio është e përqëndruar në projektimin e ndërtesave, hapësirave të brendshme dhe objekteve. Fokusohet në përzgjedhjen e kujdesshme të materialeve dhe konstruksionit duke ofruar nje ambjent te ngrohte, te sigurt dhe komod. Secili objekt perceptohet si një mundësi për të zbuluar hollësitë e fshehura në arkitekturë dhe ne unicitetin e saj. Klientët tanë vijnë tek ne me një larmi nevojash, të thjeshta dhe komplekse.

 

Tel:

+355 67 20 00 839

Email:

info@alhambra.al

Adresa:

Rruga "Artan Lenja" Kompleksi Magnet, Godina Helix, Kati 6